Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Huur een auto en ontdek de omgeving!

Ging je vroeger met je ouders altijd met de auto op vakantie? En was je het dan ook helemaal zat om twee hele lange dagen in die hete auto door te brengen? Bespaar je eigen kinderen dit en ga gewoon met het vliegtuig en huur een auto op je bestemming! Binnen no time ben je aangekomen op je vakantieadres en je hebt toch de vrijheid van een eigen auto.

Toeren vanuit je agriturismo

Of je nou naar Italië, Frankrijk of Spanje gaat, een auto geeft je zoveel vrijheid. Rij in Spanje langs de schitterende kustlijn en stop onderweg om een duik in het zeewater te nemen. In Frankrijk rij je over het Franse platteland en misschien stop je onderweg wel bij een Franse boer om je lunch te nuttigen. Pak in Italië de auto om je favoriete steden te bezoeken en het lekker Italiaanse ijs te proeven.

Ook in Portugal en Oostenrijk zal de auto goed van pas komen. In Oostenrijk kan je fantastisch toeren door de hoge bergen. Vergeet vooral niet af en toe even uit te stappen en de frisse berglucht in te ademen. In Portugal is je vakantie niet compleet zonder een bezoek aan Lissabon. Ideaal als je hier met de auto naartoe kan en niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer.

HolidayCars

Als je de auto bij HolidayCars boekt weet je zeker dat je de beste deal te pakken hebt. Ze vergelijken namelijk al het aanbod op je locatie en zorgen er daardoor voor dat je nooit teveel betaald. Op dit moment heeft HolidayCars ook nog een actie lopen. Als je namelijk via deze link een auto boekt, krijg je nog eens 10% korting!

Via HolidayCars boeken is niet alleen voordelig maar ze zorgen er ook voor dat alles perfect geregeld is. Onbezorgd op vakantie gaan was nog nooit zo makkelijk. Boek snel voor het te laat is!

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality