Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Eet- en drink hotspots in Florence

Wil je de drukte en hectiek van het dagelijks leven inruilen voor een verblijf in een bijzondere accommodatie? Dan is het verblijf in een agriturismo in Florence perfect! Het staat garant voor beleving, rust, ruimte en een idyllisch verblijf. Bovendien kun je veelal genieten van eigen verbouwde producten uit de olijfgaarden, wijngaarden en cipressen. Maar ook in de stad kun je geweldig eten! Ook benieuwd naar de hotspots in de stad Florence om tijdens je bezoek lekker te eten en drinken? Lees dan onze tips in dit blog.

Koffie- en theeliefhebbers in Florence

Start je dag goed met een echte Italiaanse cappuccino of espresso. Bij Ditta Artigianale branden ze hun eigen koffie! En dat proef je natuurlijk direct. Naast een heerlijk kopje koffie proef je hier ook echt de beleving! Strijk er ook even neer om te werken of geniet naast je koffie van een ontbijt!

Snelle lunch

12:30, tijd voor lunch! Maar wil je tijd besparen om nog veel meer van de stad te kunnen zien? Eet dan snel een heerlijk panini bij GustaPanino. Ze blinken uit om hun simpele maar heerlijk verse piadina. Drink hierbij zelfs een wijntje voor slechts een euro!

Italiaans ijs

Wanneer je in Italië bent moet je natuurlijk echt Italiaans ijs eten als tussendoortje. Een van de favorieten is My Sugar. Een kleine schattige ijssalon. De eigenaar Alberto heeft zelfs een prijs gewonnen met zijn smaak Araminta!

Heerlijk dineren

Uit eten in een voormalige bloemenkas met een gezellige terras tuin? Dat kan net buiten de stadsmuren bij La Beppa Fioraia. Geniet van kleurrijke antipasti, verse pasta en andere lekkernijen uit de Tocaanse keuken. Wil je gaan voor eten dat je niet meer zal vergeten? Reserveer dan een tafel bij Trattoria Sostanza. Als je de geur van het eten opsnuift wil je eigenlijk direct aanschuiven.

Drankje met een uitzicht

Op het dak van de middeleeuwe Torre dei Consorti vind je een Sky Lounge Bar. Je hebt hier geweldig uitzicht op alle hoogtepunten van de stad. Met zonsondergang wordt dit beeld krijgt dit het uitzicht een prachtige warme sfeer. Voor een wijntje op een dakterras zit je gegarandeerd goed bij La Rinascente. Sluit je dag, en misschien wel je vakantie, hier perfect af!

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality