Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Een sprookjeshuwelijk: trouwen in het buitenland

Op een romantische plek in het buitenland elkaar het ja-woord geven onder toeziend oog van al jullie geliefden: er is niks mooiers dan trouwen in het buitenland. Zo is het de laatste jaren steeds populairder geworden om in zonnige landen een agriturismo af te huren en daar de meest bijzondere dag van je leven te vieren. Helaas hangt er aan deze onvergetelijke ervaring een flink prijskaartje, waardoor een droomhuwelijk in het buitenland niet voor iedereen is weggelegd. Gelukkig biedt Becam je een helpende hand, waardoor je ook met weinig budget kan trouwen in het buitenland.

Trouwen in het buitenland - charmequality.nl

Foto van Villa Aia Vecchia di Montalceto via Vacanceselect

De financiering

Voordat jullie in het huwelijksbootje kunnen stappen, moet er nog heel wat geregeld worden. Om te beginnen moet er budget vrij gemaakt worden, aangezien trouwen in het buitenland al snel duizenden euro’s gaat kosten. Wellicht heb je voor de grote dag al jaren gespaard, maar ook als dit niet het geval is zijn er mogelijkheden genoeg. In dat geval is geld lenen de meest voor de hand liggende optie. Voor het oversluiten van leningen moet je natuurlijk wel aan verschillende eisen voldoen, waardoor je altijd verstandig leent.

Waar moet je aan denken?

Als de financiering rond is kan het echte werk beginnen. Zo kun je op zoek gaan naar een geschikte trouwlocatie. Of dit nu aan het strand of tussen de heuvels is: er zijn genoeg mooie plekken om te trouwen. Het is verstandig om voorafgaand aan het zoeken van een locatie een gastenlijst op te stellen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Stel jezelf hiervoor de vraag: ‘Wie mag er bij deze bijzondere dag niet ontbreken?’. Hoewel sommige bruidsparen honderden gasten uitnodigen, kan het ook zijn dat je een selectief gezelschap wilt uitnodigen. Als dit eenmaal is vastgesteld, kunnen de uitnodigingen worden verstuurd. Vervolgens moeten jullie de vliegtickets en de overige papieren regelen. Is dit in orde? Dan kunnen jullie op pad voor de trouwkleding en kunnen de ringen worden uitgekozen. Denk ook aan de versiering en aankleding van de locatie. Indien je dit graag door iemand wil laten regelen, kun je een weddingplanner in de arm nemen. Zo weet je zeker dat het de mooiste dag van je leven gaat worden!

trouwen in het buitenland - charmequality.nl

Foto van Villa Aia Vecchia di Montalceto via Vacanceselect

Wil jij ook trouwen in het buitenland, maar heb je een beperkt budget? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met Becam om de mogelijkheden te bespreken.

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

9

Tenuta Tredici Ulivi

Familie van Beek, 22 mei 2019

Ideale camping!

Ervaring

prachtige ligging van deze kleinschalige camping. Ideaal met groot zwembad in het midden wat ook in het hoogseizoen niet te druk was omdat er maar zo weinig tenten staan. Leuke bar met lekkere koffie. Aardige en behulpzame eigenaren. Animatie was super.

Tips in de omgeving

mooie dorpjes, strand

Bezocht Tenuta Tredici Ulivi in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Charme & Quality