Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Een huisje huren in Frankrijk? Genieten!

Het leven op het platteland proeven in de Provence? Luieren aan de rand van je privézwembad in Bretagne? Tot rust komen aan de kust in Zuid-Frankrijk? Wandelen in de bergen van de Ardèche of eindeloos fietsen door de uitgestrekte wijngaarden van de Loire? In Frankrijk kan het allemaal!

La France: charme en diversiteit

Door de charme en diversiteit heeft Frankrijk veel te bieden. Het is daarom geen toeval dat dit land wereldwijd de meest geliefde vakantiebestemming is. Frankrijk behoort tot Noord- én Zuid-Europa. Dit is terug te zien aan het historische erfgoed, de cultuur, de heerlijke keuken en het diverse klimaat.

Vakantiehuis met zwembad villa

Tijd om een huisje te huren in Frankrijk

Na jaren op de camping te hebben vertoefd of een appartement te hebben gehuurd, was het voor mij tijd om een huisje te huren in Frankrijk. En dat is ideaal: met zoveel comfort als je zelf wilt. Overal een goede Wi-Fi-verbinding? Geen probleem! Je hoeft geen rekening te houden met het meenemen van luchtbedden, slaapzakken en een gasstel, want alles staat al klaar. Je eigen huisje huren in Frankrijk is ontspannen. Bijkomend voordeel: op minder mooie dagen hoef je niet bang te zijn dat alle spullen nat worden. Perfect toch!

Je begint de dag s ’ochtends met een duik in het privézwembad om wakker te worden. Vervolgens ga je lekker op de fiets naar de plaatselijke boulangerie om botercroissantjes te halen die je later nuttigt op je eigen terras van je vakantiehuis. En wat ga je dan doen? Fietsen in de natuur, wijnproeven op de wijngaarden of liever uitwaaien aan de kust? Na een dag erop uit te zijn geweest, is het nergens zo fijn om weer je batterij op te laden in je huisje in alle rust en privacy.

Er is altijd een goede reden om het mooie Frankrijk te bezoeken en te verkennen vanuit je gehuurde huisje. Oui, oui, Frankrijk is genieten!

Benieuwd waar je een vakantiehuisje kunt huren? Bekijk ons aanbod!

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality