• Volg Charme & Quality

Uitzicht over de heuvels!

Direct boeken »

Italië, Marche

"Countryhouse Il Girasole is een klein maar gezellig appartement net buiten het pittoreske stadje Massignano. Het appartement doet erg liefdevol aan."

Direct boeken »

Il Girasole

Geniet van het uitzicht over de heuvels vanuit het restaurant!

Genieten van het uitzicht over de heuvels vanuit het restaurant gevestigd naast je eigen accommodatie. Countryhouse Il Girasole is een klein maar gezellig appartement net buiten het pittoreske stadje Massignano. Het appartement doet erg liefdevol aan. De prachtige natuur en omgeving is perfect voor koppels die van een rustige vakantie willen genieten.

Een ideale bestemming om te genieten van elkaar en van de prachtige omgeving van de Marche in Italië!

Cultuur

Massignano is een kleine gemeente in de provincie Ascoli Piceno. Het stadje is gebouwd op een heuvel. In Massignano zijn veel leuke restaurants en winkeltjes waar je typische producten uit deze streek kunt kopen, zoals lokale wijnen en verschillende versgemaakte pasta’s!

Historische centrum

Het pareltje van de omgeving is zonder twijfel het prachtige Urbino. Deze stad is zo mooi en prachtig dat het ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Palazzo Ducale is het belangrijkste monument in de stad. Het Palazzo Ducale is te herkennen aan de hoge torens aan de voorzijde. Nog niet helemaal overtuigd? Neem anders een kijkje bij het prachtige Kathedraal van Urbino of het oratorium van St. Jan de Doper.

Sportief

Sportief willen genieten? Dan biedt het gebied ook heerlijke wandeltochten en mountainbike paden door de heuvels.

Kenmerken

  • Prachtig groen heuvelgebied
  • Golvende heuvels van Le Marche
  • Uniek ingericht design

Social media

9

Il Girasole

Familie van Dijk, 23 maart 2017

Tenten zijn net nieuw!

Mooie streek, vlakbij het strand. Tenten zijn net nieuw en prettig om te verblijven. Tips voor de omgeving: strand, dorpjes

Bezocht Il Girasole in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Charme & Quality