Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Deze bestemmingen zijn perfect voor het naseizoen

Zou je eigenlijk op vakantie in juni, maar kon het feestje niet doorgaan vanwege corona? Dan is een vakantie in het naseizoen een goed alternatief. Je verdient immers een mooie vakantie en ook in het naseizoen zijn er genoeg mooie bestemmingen waar de temperaturen aangenaam zijn en je kunt genieten van een luxe vakantie. Benieuwd welke bestemmingen bij ons favoriet zijn voor het naseizoen? Lees dan zeker even mee.

naseizoen Côte d'Azur

Foto van Leighton Smith via Unsplash

Nazomeren aan de Côte d’Azur

Aan de Côte d’Azur is het in hartje zomer erg druk met toeristen. Zowel de Fransen zelf als Nederlandse gezinnen met kinderen trekken er massaal op uit om vakantie te vieren aan de Middellandse Zee. Dit betekent volle stranden, weinig parkeerplaatsen en drukke vakantieparken. Ga je in het naseizoen naar de Côte d’Azur, dan zijn er veel minder gezinnen met kinderen en Franse toeristen, waardoor je heerlijk kunt genieten van een rustige vakantie. De temperatuur ligt hier in september tussen de 18 en 24 graden, een aangename temperatuur om uitstapjes te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan Nice of Monaco? Reken maar dat je daar een dag zoet bent. Groot voordeel is bovendien dat de zee al lekker opgewarmd is, waardoor je nog heerlijk kunt zwemmen.

Toscane naseizoen

Foto van Luca Micheli via Unsplash

Ontdek de historie in het authentieke Toscane

Toscane is dankzij de vele kleinschalige en bijzondere vakantiebestemmingen het hele jaar door een topbestemming. Het fijne aan een vakantie in het naseizoen in Toscane is dat het minder warm is dan in het hoogseizoen. Waar de temperaturen in het hoogseizoen al gauw op kunnen lopen tot 40 graden, liggen deze in september tussen de 17 en 27 graden. Een veel fijnere temperatuur om op pad te gaan in Toscane. En sightseeing is zeker de moeite waard in deze authentieke regio. Naast het bezoeken van wijnhuizen, agriturismo’s en touren door de Toscaanse heuvels, bezoek je hier historische steden als Pisa en Florence. Tip: plan een hele dag uit voor een bezoek aan een van deze steden, want je zult de tijd zeker nodig hebben.

Sicilië naseizoen

Foto van Samuel Ferrara via Unsplash

Een rondreis op Sicilië

Sicilië is de warmste bestemming van de drie om je vakantie door te brengen in het naseizoen. Hier liggen de temperaturen in september tussen de 24 en 31 graden, een stuk beter te doen dan de temperaturen in het hoogseizoen. Onze aanrader: een rondreis maken op Sicilië! Zo combineer je een bezoek aan steden als Palermo en Taormina met een ritje langs de mooiste stranden. Ook de Etna mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een bezoek aan Sicilië. Bijkomend voordeel: er zijn veel minder toeristen in het naseizoen, waardoor je de mooiste foto’s kunt maken van populaire bezienswaardigheden.

naseizoen vakantie

Foto van Ethan Robertson via Unsplash

Al vakantie gehad, maar wil je graag nog een keer?

Misschien heb je al een paar weken vakantie gehad, maar verlang je nu alweer naar de volgende vakantie. Dan kan het slim zijn om alvast te beginnen met sparen. Bekijk bijvoorbeeld waar je kunt besparen op je vaste lasten of waar je je huidige verzekeringen kunt vergelijken. Zo weet je zeker dat je maandelijks geld overhoudt voor je vakantie! Heb je al voldoende geld gespaard voor een extra vakantie? Neem deze dan zeker, je hebt het in dit bijzondere jaar meer dan verdiend!

Benieuwd welke accommodaties er beschikbaar zijn op bovenstaande bestemmingen? Je vindt het op deze pagina.

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

9

Residence San Sivino

Familie Pluijmakers, 23 maart 2017

Mooie rustige residence

Mooie rustige Residence. Prachtige tuin, veel zwembaden, direct aan het Gardameer. Een werkelijk schitterend uitzicht over het meer vanaf het balkon. Vooral op de residence zelf is het bij mooi weer heerlijk vertoeven. Echter voor een uitstapje heb je altijd de auto nodig. In Manerba zelf is weinig te beleven. Om iets in de omgeving te doen, moet je altijd met de auto weg. Manerba stelt niks voor dus moet je een stukje rijden. Zeker in het hoogseizoen (augustus) is dit een nadeel vanwege de grote verkeersdrukte.

Bezocht Residence San Sivino in oktober 2016 met partner.

Bestemming bekijken

Charme & Quality