Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Rives Marines

Frankrijk, Les Landes

  • Grenzend aan Aquapark
  • Naast natuurgebied
  • Verwarmd zwembad

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming in de natuur, waar je kunt genieten van rust en daarnaast leuke activiteiten kunt ondernemen? Neem dan een kijkje verder bij Park Résidence Rives Marines en laat je verrassen!

Een verblijf in park Résidence Rives Marines geeft je mogelijkheden tot een zeer gevarieerde vakantie. Je verblijft ten zuiden van de jachthaven van Le Teich. Op 4 kilometer van deze bestemming liggen de zandstranden, die te bereiken zijn via een looppad of per fiets. De residentie bestaat uit 18 huizen die verdeeld zijn in 139 appartementen waarvan er 2 geschikt zijn gemaakt voor mindervaliden. Les Rives Marines heeft ook een verwarmd zwembad, ideaal!

Een paradijs voor surfers

De zee daagt je uit om te surfen, windsurfen, speedzeilen en te gaan zwemmen. Dit gebied is een paradijs voor surfers. Een andere uitdaging is het beklimmen van de Dune de Pilat, de hoogste duin van Europa. Je kunt ook lekker wandelen op het strand, vliegeren of andere activiteiten ondernemen.

Ook zijn er tal van fiets-en wandelroutes door het duingebied, de dennenbossen en het prachtige landschap van Les Landes. Je verblijft daarnaast vlakbij het beroemde vogelreservaat, dat met alle bijzondere vogelsoorten echt de moeite waard is om eens te bezoeken. Wanneer je de tickets bij de receptie van Les Rives Marines koopt krijgt je korting op de entree van het vogelpark. Voor kinderen is het leuk om een uitstapje te maken naar het Aqualand Gujan Mestras, dat grenst aan het vakantiepark.

Een wijnproeverij, hoort er gewoon bij!

De stad Bordeaux ligt op 60 kilometer afstand en staat bekend om haar wijnen. Een wijnproeverij hoort er tijdens het bezoek dus zeker bij! Bezoek ook de mooie kathedralen en basilieken. Sinds 2007 staat deze stad op de werelderfgoedlijst vanwege de rijke architectuur.

Résidence Rives Marines biedt een vakantie vol zon, zee, cultuur en natuurlijk veel plezier!

Rives Marines op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Charme & Quality