Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Residence Villa Centofinestre

Residence Villa Centofinestre

Adriatische kust, Italië, Marche

  • Een echt kasteel!
  • Magische tuin
  • Kunstmuseum

Verblijven in een écht kasteel? Dat kan op Residence Villa Centofinestre. Een deel van dit kasteel is zelfs te bezoeken als museum! Dat moet wel een toplocatie zijn om te verblijven…

Residence Villa Centofinestre is een wel heel bijzonder landgoed in de nog onontdekte regio Le Marche. De vakantieverblijven zijn in een echt kasteel en het hele landgoed staat tot je beschikking. Maak een wandeling in de tuin of rust een dagje uit aan het zwembad! Je verblijft midden in een culturele bezienswaardigheid, want een deel van het kasteel is een museum met veel kunst uit de 18de eeuw.

Met het gezin

Alle kleine (en grote!) ridders en prinsessen zullen zich in hun eigen sprookje wagen als je kiest voor een vakantie op dit terrein. Voor de kids is er ook een speeltuintje om hun fantasie de vrije loop te laten en in de omgeving is het mogelijk om te paardrijden en golfen. Op 2 km ligt het charmante dorpje Filottrano, waar je met het hele gezin kan dineren bij de traditionele trattoria.

Reis door Le Marche

Het landschap van de Marken doet een beetje denken aan Toscane, met haar groene heuvels en cipressen. De residence ligt op zo’n 30 km afstand van de Adriatische kust, waar je ruige rotsstranden en beschutte baaitjes vindt. Aan de kust ligt ook de hoofdstad van de regio, Ancona. Dit is ook een belangrijke Italiaanse havenstad. Andere steden die je eens gezien moet hebben, zijn Macerata, Jesi en Senigallia.

Residence Villa Centofinestre op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Charme & Quality