Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
9,2

Residence Vico

Idromeer, Italië

  • Direct aan het Idromeer
  • Geschikt voor het jonge gezin
  • Spacentrum

Wanneer je op zoek bent naar een typisch Italiaanse vakantiebestemming, dan is Residence Vico aan het Idromeer een perfecte bestemming. Het kleurrijke vakantiepark is geschikt voor gezinnen en geeft een ontspannen sfeer aan jullie vakantie.

Residence Vico is een bijzonder vakantiepark aan het Idromeer. Het park is in 2006 aangelegd, waarbij de architecten zich hebben laten inspireren door de omgeving. Met de Dolomieten in je rug en het Idromeer voor je uitgestrekt, verblijf je hier in een smaakvol ingerichte vakantiewoning. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een geweldige vakantie!

Wandelen, surfen of zeilen

Het Idromeer is wat kleiner en onbekender dan de grote meren van Italië, maar daarom niet minder de moeite waard. Het water is ontzettend schoon en je kunt bovendien op het water surfen, zeilen of roeien. Direct rond het Idromeer is een wandelpad aangelegd, waar je vanaf het vakantiepark zo toegang tot hebt. De dorpjes rond het meer zijn allemaal leuk om te bezoeken, maar de grotere steden als Brescia, Verona of zelfs Milaan zijn ook zeker de moeite waard!

Faciliteiten op Residence Vico

De vakantiewoningen zijn allemaal smaakvol en comfortabel ingericht en beschikken elk over een balkon of terras met tuinmeubilair. De voorzieningen zijn: er is een speeltuin voor de kinderen, een trampoline en uiteraard een prachtig zwembad! Voor een frisse duik kun je natuurlijk ook zo het Idromeer in. Dat wordt van de zomer nog lastig kiezen…

Residence Vico is een bijzonder vakantiepark en de bestemming is ‘net even wat anders’. Fijne vakantie!

Residence Vico op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Charme & Quality