Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
9

Residence Le Azalee

Comomeer, Italië

  • Familie gerund vakantiepark
  • Heerlijk strandje op 1 km
  • Kiten op het Comomeer

Op zoek naar een vakantieverblijf aan het Comomeer? Neem dan een kijkje bij Residence Le Azalee, een kleinschalig verblijf die nog gerund wordt door een echte Italiaanse familie!

Appartementencomplex Le Azalee is een werkelijk prachtig appartement gelegen op minder dan 1 km van de oever van het Comomeer. Ieder appartement geeft je een verbluffend uitzicht over dit prachtige stuk Italië. Aan werkelijk alles is gedacht in je ruime 4, 6 of 8 persoonsvakantiewoning. Het appartement biedt 2 mooie slaapkamers en een terras of balkon.

Natuur

De bergen en het Comomeer maken van dit alles een geweldig geheel. Iedereen die vaak naar dit gebied op vakantie is geweest roemt de geweldige natuur! Een aanrader van onze kant is het eten, wat je natuurlijk ook zelf kunt maken op een gezamenlijke barbecue op 1 van de daartoe bestemde plekken.

Of toch lekker uit eten?

Heb je toch geen zin om zelf te koken, dan biedt dit gebied je een hoop restaurants en pizzeria’s. Neem bijvoorbeeld het plaatsje Domaso. In 1 van de vele restaurants hier heb je uitzicht over een parelwit strand en kijk je rechtstreeks over het meer naar één van de vele vissersbootjes die op het Comomeer te vinden zijn.

Sportief?

Appartementencomplex Le Azalee bied je natuurlijk een rustgevend stekje in een geweldig mooi gebied, maar ook als je een sportief type bent zijn er genoeg sportieve gelegenheden te vinden. Denk hierbij aan kitesurfen of zeilen op het Comomeer. Heb je kinderen? Dan is het Adventurepark wellicht iets voor de gehele familie. Met verschillende rangen is er voor iedereen een gepast niveau! Of probeer één van de geweldige mountainbike paden die de in de bergen te vinden zijn.

Uitstapjes

Een prachtige (onontdekte) stad is Lecco. Deze stad is gelegen aan de zuid-oostelijke punt van het Comomeer. Ondanks dat deze prachtige stad nog redelijk onbekend is, bestaat Lecco toch al sinds de Romeinse tijd. Al werd ze pas een stuk bekender en belangrijker in de 15e eeuw, toen het een defensieve vesting werd tussen de republiek Venetië en het hertogdom Milaan. Ook is Lecco sinds 2011 de vaste aankomstplaats van de bekende wielerwedstrijd Ronde van Lombardije.

Residence Le Azalee op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Residence Oasi del Viandante - Charme & Quality

Residence Oasi del Viandante

Comomeer, Italië

  • 1,5 km van het Comomeer
  • Zwembad met kinderbad
  • Restaurant en bar

De residence ligt op slechts 1,5 km van het strand aan het Comomeer. Met overal een panoramisch uitzicht over het meer en de Alpen.

Charme & Quality