Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
9,8

Residence agriturismo Ca’ Tron

Adriatische kust, Italië

  • Vlakbij Venetië
  • Lido di Jesolo
  • Ruim zwembad

Op zoek naar een rustig verblijf vlakbij Venetië met een heerlijk zwembad midden in de natuur? Kies voor een verblijf op Residence agriturismo Ca’ Tron en geniet van een rustige familievakantie!

Agriturismo Ca’ Tron ligt haast naast Venetië, maar toch op een rustigere plek bij een oude boerderij. Hoewel oud… hier worden nog steeds op traditionele wijze appel- en perenbomen geteeld. Daarnaast zijn er 12 gloednieuwe vakantiewoningen met alles erop en eraan op het terrein gebouwd. Je stapt zo uit je slaapkamer het zwembad in!

Lido di Jesolo

Liever aan de Adriatische kust het water in duiken? Ga dan naar Lido di Jesolo, een populaire badplaats vanwege het 15 km lange zandstrand. Hier zal je je wel een dagje vermaken met het gezin. Aan de brede boulevard smul je van het lekkerste ijs! Bekijk ook eens het centrum van Jesolo, dat is gesticht tijdens het Byzantijnse Rijk. Als je van het strand af komt, lijkt het net of je in een andere wereld bent beland.

Venetië

Natuurlijk loopt het over van de toeristen, toch moet je Venetië echt eens gezien hebben. Vanaf de agriturismo bereik je in een half uurtje de plek vanaf waar je een watertaxi naar het San Marco plein kunt nemen. Je komt de stad op deze manier vanaf een uniek oogpunt tegemoet en bent meteen in het centrum! Mis ook vooral niet de Ponte Rialto en de basiliek van Santa Maria della Salute. Loop door het centrum en laat je betoveren door de smalle straatjes en de sprookjesachtige sfeer.

Residence agriturismo Ca’ Tron op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Charme & Quality