Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Le Burnot

België

  • Romantisch
  • Rust en ruimte
  • In de Belgische Ardennen

Op zoek naar een vakantieverblijf in de Belgische Ardennen? Kies voor het paradijsje Le Burnot en geniet van een gezellig en knus verblijf.

In vakantiehuis Le Burnot is het net alsof je in een sprookje beland bent. Geniet van de natuur om je heen of relax samen met je familie bij de open haard. Dit vakantiehuis is de perfecte plek om met je familie helemaal tot rust te komen.

Romantisch en modern

Le Burnot is een plek waar oud en nieuw perfect samen komen. De buitenkant van het vakantiehuis is authentiek, terwijl de binnenkant gemoderniseerd is. Daarnaast zijn de eigenaren beroepsfotografen van architectonische gebouwen en hebben zij sommige meubelstukken in het huis zelf ontworpen. Dit is een van de dingen die dit vakantiehuis zo speciaal maakt. Al helpt de natuur om het vakantiehuis ook zeker mee in het creëren van een sprookjesachtig gevoel. Luxe en comfort is in dit huis te vinden dankzij de open keuken van natuursteen, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer van natuursteen met bad, wastafel en apart toilet.

Perfect voor natuurliefhebbers

De locatie van vakantiehuis Le Burnot is ideaal voor natuurliefhebbers. Bioul is een klein dorpje omringd door heuvels, weilanden en leuke kleine dorpjes. Bezoek in Bioul ook meteen de wijngaard en het Kasteel van Bioul. De wijngaard ligt op het domein van het Kasteel van Bioul. Laat je door een gids rondleiden en proef verschillende wijnen. In Bioul zijn er vele verschillende wandelroutes. Wandel bijvoorbeeld langs de boom van het jaar, of rond de Abdij van Maredsous. Laat je betoveren in de natuurgrotten van La Merveilleuse. De stalactieten en watervallen maken La Merveilleuse een van de mooiste grotten in België. Laat je begeleiden door een gids en geniet van deze prachtige natuurgrot.

Le Burnot op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Kasteelvilla Barisart - Charme & Quality

Kasteelvilla Barisart

België

  • Met sauna
  • Romantisch vakantiehuis
  • In de Belgische Ardennen

Het kan alleen maar luxe zijn in de kasteelvilla Barisart! Een rijke omgeving en een luxe interieur perfect voor een familie of vriendenweekend.

Charme & Quality