• Volg Charme & Quality

Prachtige omgeving

Direct boeken »

Italië, Rome-Lazio

Kathleen Claes

"Deze fraai gerestaureerde boerenhoeve bevindt zich op de grens van de prachtige streken Toscane, Umbrië en Lazio; rijk aan archeologie en Etruskische nederzettingen."

Direct boeken »

Fattoria Palluccaro

Italië, Rome-Lazio

  • Gerestaureerde boerenhoeve
  • Schilderachtig heuvellandschap
  • 4 vakantiewoningen

Fattoria Palluccaro op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Wil je een indruk opdoen van drie Italiaanse regio’s in één vakantie? Dat kan op Fattoria Palluccaro! Deze mooie agriturismo vind je op de grens van de mooie regio’s Toscane, Umbrië en Lazio, in een schilderachtig heuvellandschap.

Bij deze agriturismo is ook een zwembad aanwezig, inclusief zonneterras waar de ligstoelen al voor je klaar staan. Vanuit daar kun je optimaal genieten van het mooie uitzicht.

Je vakantiewoning

De vier vakantiewoningen die je hier kunt huren bevinden zich op de begane grond, de eigenaar en zijn familie wonen op de eerste verdieping. Elk van de vier vakantiewoningen is goed en comfortabel ingericht en heeft een eigen zitje in de tuin. De woningen zijn geschikt voor maximaal 4 personen, er zijn twee slaapkamers aanwezig. Je huisdier is toegestaan op Fattoria Palluccaro, maar let wel: maximaal één per boeking!

De omgeving van Fattoria Palluccaro

Even een dagje niet aan het zwembad liggen? Het dichtstbijzijnde strand (aan het Bolsenameer!) vind je op ongeveer een half uurtje rijden bij de agriturismo vandaan. Leuke plaatsen om even een hapje te eten of te gaan shoppen zijn Acquependente, op 5 km afstand, of Orvieto, op 25 km afstand.
De omgeving is rijk aan archeologie en Etruskische nederzettingen, en heeft een schilderachtig heuvellandschap. Fijne vakantie!

Kenmerken

  • Gerestaureerde boerenhoeve
  • Schilderachtig heuvellandschap
  • 4 vakantiewoningen

Charme & Quality