Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
8,7

Domaine de Sévenier

Ardèche, Frankrijk

  • Aan de oevers van de Ardèche
  • Heerlijke streekgerechten
  • Green Key kenmerk

Een vijfsterren domein in de prachtige regio van de rivier Ardèche! Bovendien houdt het vakantiepark zich aan een milieuvriendelijk beleid, dus je vakantie is ook nog eens duurzaam.

Op 5 minuten van Gorges de l’Ardèche en de beroemde Vallon Pont d’Arc, ligt Domaine de Sévenier. Dit vakantiepark in de Ardèche heeft in 2009 haar deuren geopend en is eind 2010 al beloond met het ‘Green Key’ label vanwege het milieuvriendelijke beleid dat in het park gevoerd wordt. Naast deze mooie beloning is Domaine de Sévenier ook nog eens het eerste park in Frankrijk dat volgens het Franse beoordelingssysteem beoordeeld is op 5 sterren!

Oude wijnmakerij

In het verleden was Domaine de Sévenier een oude wijnmakerij. Nu is het een dorpje van 56 comfortabele chalets. Hier vind je de goede wijnkelder en charme van vroeger terug. Het park heeft een restaurant met specialiteiten uit de regio. En natuurlijk ook een ruim zwembad voor de nodige verkoeling. Kortom; Domaine de Sévenier biedt een rustige en authentieke omgeving, waar je vakantie kunt vieren met het hele gezin.

Prachtig uitzicht

Het vakantiepark is als een dorpje opgezet en onderverdeeld in drie wijken: Les Faïsses, La Colline en Les Vignes. De chalets “Chênes Verts” liggen in de wijk La Colline en beschikken over drie slaapkamers en twee badkamers. Het park ligt op een heuvel en geeft een prachtig uitzicht over de Ardèche. De natuur is hier veelzijdig, je vindt eikenbomen, tijm, rozemarijn en jeneverbessen. Cicaden overdag en sprinkhanen in de avond. Je ogen, oren en neus zullen geprikkeld worden om alles op te nemen!

Domaine de Sévenier op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Charme & Quality