Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
8

Casas de Montejaque

Andalusië, Spanje

  • Groene omgeving
  • Gebouwd tegen de bergen
  • Gerenoveerd en karakteristiek

Ben je op zoek naar een vakantieadres in Andalusië midden in de natuur? Casas de Montejaque heeft prachtige gerenoveerde vakantiewoningen tegen de bergen aan. Hier verblijf je in alle rust en kun je heerlijk relaxen aan het zwembad!

Ontdek Andalusië tijdens je verblijf op Casas de Montejaque. In een prachtig natuurgebied vind je diverse landelijke vakantiehuizen die tegen de bergen zijn aangebouwd. Allemaal zijn ze bovendien gerenoveerd en voorzien van modern comfort, met een sfeer die goed past bij de landelijke omgeving. Kortom; een perfecte vakantie in Zuid-Spanje, vol beleving en ontspanning.

Kijk je ogen uit

Dichtbij ligt het dorpje Montejaque, met de witgepleisterde huizen en magnifieke ligging in de Sierra de Grazalema. In deze regio kom je ogen (en wellicht ook tijd) tekort. Ga hier bijvoorbeeld wandelen, paardrijden of bergbeklimmen. Ook een ballonvaart is een optie! Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele activiteiten die in de direct omgeving georganiseerd worden. En na zo’n actieve dag is het heerlijk om af te koelen in het buitenzwembad op het complex.

Hier ervaar je dat Spanje zo veel meer is dan alleen de Costa’s. Het zuiden van Spanje ontvangt je vol warmte en passie. Je comfortabele vakantiehuis, de imposante bergen, witte dorpjes, vriendelijke bevolking en schitterende uitzichten maken deze vakantie beslist onvergetelijk!

Bijzonderheden

  • Je kunt low-budget vliegen naar Malaga en daar ook een auto huren.
  • De woningen bevinden zich in het dorpje Montejaque. Sommige woningen hebben uitzicht op het zwembad, anderen liggen iets lager in het dorpje, op ongeveer vijf minuten van het zwembad.

Tip van de eigenaar

“In de buurt zijn diverse grotten met ondergrondse rivieren en bijzondere archeologische vondsten. In het museum in Montejaque is een speciaal museum over grotten ingericht.”

Casas de Montejaque op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Charme & Quality