Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Als gezicht achter Charme & Quality kan het niet anders dan dat wij dol zijn op charmante vakantieverblijven! Maar een vakantie is voor ons meer dan enkel de plek waar je verblijft. Het hele plaatje moet kloppen: de omgeving, de eigenaar, fijne restaurantjes… Dit alles delen we graag in onze blogs. Op deze pagina vind je al onze blogs, waarmee wij jou willen inspireren voor je volgende fijne vakantiebestemming. Wij gaan voor onze volgers op zoek naar de leukste restaurantjes en bezienswaardigheden.

Lees hieronder over onze ervaringen, zodat je goed voorbereid bent op je volgende vakantie!

151 blogs gevonden

Pagina delen

8

Casa Renili

Familie Joukes, 22 maart 2017

Vriendelijke eigenaars!

Goede ligging, vriendelijke eigenaars ( maar zouden wel iets meer extra info mogen geven zonder ernaar te moeten vragen ). Mooie woning, mooie materialen. Wij hadden een kleuter bij van net geen 3 jaar oud en moesten verblijven op de 1e verdieping ( zonder aanpalend terras ). We hadden liever het gelijkvloers gehuurd ( en waren ook in de veronderstelling dat we dat hadden gehuurd). Volgens mij was dit niet goed doorgegeven. Tips in de omgeving: kleine dorpjes, strand niet veraf. Goed restaurant op aanraden van de eigenaars.

Bezocht Casa Renili in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Charme & Quality