Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Agriturismo’s aan het Gardameer

Het Gardameer is zo’n bestemming waar iedereen gek op is, want je hebt er alles. Een prachtig meer, vaak heerlijk weer en een uitzicht op de bergen waar je u tegen zegt. Reden genoeg dus om deze bestemming eens uit te lichten en jullie tips te geven waar je dan moet overnachten als je naar het Gardameer gaat. Charme & Quality is gespecialiseerd in agriturismo’s, en ook die vind je genoeg aan dit mooie meer van Italië. Vandaag dus een blog waarin ik je tips geef over agriturismo’s aan het Gardameer!

Residence Il Ruscello

Een prachtige bestemming aan het Gardameer is Il Ruscello. Niet zo zeer kleinschalig, want deze bestemming heeft wel 18 vakantiewoningen met prachtige huizen. Alleen de uitstraling van de huisjes geven je al een warm, Mediterraan gevoel. In je voortuin, waar je vanuit je keukentje naar buiten loopt, kun je rustig in slaap vallen op één van de ligstoelen. Een ultiem vakantiegevoel!

residence-il-ruscello-800x560

Een groot voordeel van deze agriturismo aan het Gardameer is, dat je snel in omliggende steden bent en genoeg activiteiten in de buurt hebt. Zo ben je binnen een uur in attractiepark het Gardaland, het meest populaire park rondom het Gardameer. En je bent zo in de prachtige natuur om lekker te wandelen of fietsen.

Agriturismo La Filanda

Een grote agriturismo omgeven door een kleine dorpjes en natuur, het lijkt wel een sprookje. Al helemaal als de avond valt en overal de lichtjes aangaan. De agriturismo is dan de perfecte uitvalsbasis om over de dorpjes te kijken. Het oude gebouw is volledig gerenoveerd in Italiaanse stijlen, extra genieten dus van de Italiaanse sfeer! En die voel je overal op deze agriturismo, vanaf het ontvangst van de eigenaren tot die heerlijke, Italiaanse pizza uit de steenoven!

agriturismo-la-filanda8

Residence Corte Paradiso

Middenin de natuur, aan de zuidkant van het Gardameer ligt Corte Paradiso. Dichtbij de rivier de Mincio en op maar 1,5 km van Peschiera del Garda, waar je zeker een avondje moet doorbrengen op één van de vele terrasjes. Je drinkt de lekkerste wijnen en eet de lekkerste de hapjes. Oftewel, een ideale ligging voor een agriturismo. Je bent met nog geen half uurtje rijden aan het Gardameer, waar je hele dagen kunt doorbrengen, in, aan of op het water. Maar op de agriturismo zelf vind je ook een zwembad voor de nodige verkoeling.

En zeg nou zelf, als je dat blauwe zwembad ziet in de hete zon; dan wil je toch niks anders dan erin springen?

residence-corte-paradiso7

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality