Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Agriturismo Sardinië

Ervaar het echte Sardinië gevoel in een agriturismo!

De mooiste agriturismo’s op Sardinië

Het Italiaanse eiland Sardinië ligt in de Middellandse Zee en staat bekend om het heerlijke klimaat, de vele natuurparken en de maar liefst 1850 kilometer lange kustlijn. Verblijf je in één van de agriturismo’s? Dan heb je vaak het geluk direct aan of dicht bij een van de schitterende Sardijnse stranden te verblijven.

Uw agriturismo op Sardinië

Onze agriturismo’s op Sardinië verschillen erg met die in Toscane of die in de rest van Italië. Waar de agriturismo’s in de overige regio’s veelal een landelijke sfeer hebben, ervaar je op Sardinië het echte eilandgevoel. De accommodaties zijn vaak in mediterrane stijl gebouwd en beschikken vaak over een grote, bloemrijke tuin. In alle gevallen is er sprake van een (gemeenschappelijk) zwembad, waar je terecht kunt voor een verkoelende duik.

Bezienswaardigheden op Sardinië

Tijdens je verblijf in één van onze agriturismo’s hoef je je niet te vervelen, Sardinië heeft namelijk veel te bieden! De indrukwekkendste en tevens bekendste bezienswaardigheid op Sardinië zijn de Grotta di Nettuno, de druipsteengrotten aan zee. Je kunt de grotten door middel van een steile rots of per boot bereiken. Wanneer je per boot de grotten bezoekt, heb je tevens kans om dolfijnen te spotten! Ook interessant zijn de enorme Tomba dei giganti graven, die stammen uit de Bronstijd. Ander indrukwekkends uit de Bronstijd zijn de Nuraghi torens, die vroeger dienden als schuilplaats van een dorp. Ben je een natuurliefhebber? Maak dan een uitstapje naar Monte Ortobene of het natuurpark Parco Regionale di Porto Conte. Als je met kinderen reist, kun je een bezoek aan het Parco degli Angeli, een natuurpark met dieren, niet overslaan.

Wordt Sardinië je volgende vakantiebestemming? Bekijk hieronder ons aanbod authentieke accommodaties!

Charme & Quality