Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Agriturismo Florence

Kom tot rust en ontspan in en om deze prachtige stad!

De mooiste agriturismo’s in Florence

Indien je verblijft in een van de agriturismo’s in Florence die Charme & Quality aanbiedt, kun je op je gemak deze prachtige stad verkennen. Florence, in het Italiaans Firenze, is een grote, schitterende stad in de Italiaanse regio Toscane. De stad staat bekend om zijn vele musea, de prachtige architectuur en de sfeervolle binnenstad.

Je agriturismo in Florence

De drukte en de hectiek van de stad afwisselen met een meer rustigere en aangenamere omgeving? Dan is in Florence een agriturismo de meest geschikte accommodatievorm! Verblijven in een agriturismo staat garant voor rust, ruimte en authenticiteit. Vrijwel al onze agriturismo’s in Florence zijn landelijk gelegen en gebouwd in typisch Toscaanse stijl. Veelal zijn de accommodaties omringd door olijfgaarden, pijnbomen en cipressen. In alle gevallen is er een (gedeeld) zwembad aanwezig, waar je tot rust kunt komen na een dagje sightseeing in Florence.

Bezienswaardigheden

Als je kijkt naar de vele musea met historische kunstwerken die Florence rijk is, snap je waarom Florence ook wel de kunststad wordt genoemd. Bezoek eens het bekende Uffizi museum. Hier kom je onder meer de topstukken La Primavera van Botticelli en Tondo Doni van Michelangelo tegen. Het is wel aan te raden om vooraf tickets online te bestellen, zodat je in Florence de lange wachtrijen kunt omzeilen. Ook het museum Galleria dell’Accademia, bekend door het vijf meter hoge beeld van David, is een bezoekje waard.

Andere leuke bezienswaardigheden in Florence zijn de Kathedraal van Florence, de Boboli-tuinen en de bekende Ponte Vecchio brug. Deze oude brug is bekend door de juweliers die op de brug gevestigd zijn. Onze agriturismo’s hebben de ideale ligging voor uitstapjes naar de steden Lucca, Pisa en Bologna.

Bekijk onderstaand aanbod van agriturismo’s in Florence en zoek de ideale vakantie. Liever in een andere Italiaanse regio verblijven? Kijk dan eens naar ons aanbod agriturismo’s in Umbrië, of bekijk ons aanbod agriturismo’s in de rest van Italië.

Charme & Quality