Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Achtergrond informatie

Achtergrond informatie

Als je aan Zuid-Europa denkt, denk je aan lekkere hapjes in Italië, heerlijke wijnen in Frankrijk en de tapas in Spanje. Elk land In Zuid-Europa heeft zijn eigen karakter en elk land op zich is een ideale vakantiebestemming. Het is dan ook niet zo gek dat wij Nederlanders graag naar Zuid-Europa vertrekken om van een welverdiende vakantie te genieten. Van een agriturismo in Toscane tot een appartement in Algarve of een villa in Frankrijk; een vakantie met het aanbod van Charme & Quality is genieten!

Romantische wandelingen en mooie steden

Heel Zuid-Europa is natuurlijk niet in één zin te bevatten. Welke steden moet je bezoeken als je naar de Côte d’Azur gaat, welke wandeltochten moet je maken als je in Toscane bent en bij welk restaurantje moet je eten aan de Costa Brava? Te veel vragen, heel veel antwoorden! Charme & Quality geeft daar antwoord op, of het nou gaat om een bestemming, een regio of een accommodatie. Wij helpen jou om de vakantie van je leven samen te stellen!

Blog

In ons blog lees je al deze leuke tips over hotspots en activiteiten. Onze contributors, die allemaal een passie hebben voor een bepaalde streek in Zuid-Europa, weten precies welke plekjes echt de moeite waard zijn om te bezoeken. Wekelijks voorzien wij jou van blogs vol met inspiratie voor jouw volgende vakantie.

Ben jij ook zo’n liefhebber van een bepaalde regio en lijkt het je leuk om jouw ervaringen te delen? Dat kan! Neem contact op met Renske via info@blogs4travel.nl en wie weet staat jouw blog wel op Charme & Quality!

Quinta dos Amigos - Charme & Quality
8.7

Quinta dos Amigos

Algarve, Portugal

  • Pittoresk & liefelijk
  • Gemoedelijke sfeer
  • Fietsverhuur mogelijk

Quinta dos Amigos is een bijzondere accommodatie met sfeervolle appartementen op Gran Canaria. Is dit kleinschalige complex iets voor jou?

Pagina delen

Charme & Quality