Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiewoning

Alles wat je nodig hebt!

Een vakantiewoning heeft alles wat je nodig hebt voor een relaxte, onbezorgde vakantie. Door de vele faciliteiten van een vakantiewoning hoef je je vooraf maar weinig zorgen te maken over je vakantie.

Het ideale van een vakantiewoning op een vakantiepark, is dat alles binnen handbereik is. Een gedeeld zwembad, een winkeltje, alles wat je maar nodig hebt op vakantie!

Nog leuker: verandering in het weer is geen issue bij deze accommodatie, want je zit altijd droog en koel!

Een vakantiewoning is van alle gemakken voorzien

Erik Hageman

“Zo fijn, een vakantiewoning: alle ruimte en toch het gemak van een vakantiepark!”

De vakantiewoningen in ons aanbod zijn groot en hebben alles voor een fijne vakantie. Vaak zijn de vakantiewoningen een bungalow of een appartement.

Leuke bijkomstigheid: een compleet ingericht terras of een tuin horen meestal bij de vakantiewoning!

Boek je een vakantiewoning op de eerste verdieping? Dan kun je lekker genieten op een balkon, welke ook is ingericht met tuinmeubilair.

En rondom geniet je van de grote hoeveelheid faciliteiten van het vakantiepark.

Hoewel er veel verschillen zitten in het soort woning, beschikt elke vakantiewoning in ons aanbod over een zithoek, een compleet ingerichte keuken met alle huishoudelijke inventaris en een eethoek.

In de vakantiewoningen zijn meerdere slaapkamers met bedden en er is een complete badkamer met toilet, douche en wastafel.

In een aantal vakantiewoningen komt het ook voor dat er een apart toilet is.

Charme & Quality