Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Glamping

Glamourous camping: de meest luxe accommodaties, maar dan op de camping!

Glamping, ofwel glamorous camping, is dé trend op kampeergebied. Glamorous kamperen gaat niet meer over het opzetten van je eigen tent of je caravan, maar over compleet ingerichte accommodaties die er ook nog eens prachtig uitzien. Als je voor een glampingaccommodatie kiest, staat er bij aankomst op de camping een mooie tent voor je klaar. Of je nou kiest voor de lodgetent of een airlodge, de glamping-eigenaren zorgen ervoor dat werkelijk alles voor je klaarstaat. Je bent van alle gemakken voorzien!

Glamping in elke soort

De luxe accommodaties zijn zeer sfeervol en luxueus ingericht. De stijl is prachtig en ze zijn van binnen zeer ruim opgezet. Je zult in deze accommodaties op en top ‘glamperen’! Oftewel: met een toiletrol over de camping rennen is verleden tijd. De accommodaties beschikken over een eigen toilet en douche in de tent. Dat is toch ideaal?

Ben je op zoek naar een romantische accommodatie voor een vakantie met je partner? Dan is de cubesuite helemaal iets voor jou! Een accommodatie met de inrichting van een hotelkamer, maar dan met een terras op de camping. De airlodge is ook een bijzondere accommodatie. Deze lodge met twee verdiepingen brengt je in de hoogte. De kinderen beleven de vakantie van hun leven, want zij slapen in een bedstee! Aan ouders is ook gedacht: zij overnachten op de eerste verdieping in een luxe boxspring met een dakraam dat uitkijkt op de sterrenhemel. Hoe romantisch is dat…

Kortom, glampingaccommodaties zijn er voor iedereen! Benieuwd naar één van de glampingaccommodaties? Bekijk hier het aanbod voor de lodgesuite, of hier voor het aanbod van de airlodge!

Charme & Quality