Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Charme camping

Back to nature met het comfort van nu!

Wel de vrijheid en sfeer van een camping, maar niet op zoek naar de drukte van vele andere campinggasten? Charme & Quality heeft een aantal bijzondere charme campings geselecteerd. Dit zijn de campings waar je volop kunt genieten van rust en natuur. Daarnaast hebben de charme campings een duurzaam aspect. De restaurants serveren de lekkerste gerechten met lokale ingrediënten, waardoor je ook de lokale bevolking een steuntje geeft.

Duurzame accommodaties

Naast de lokale gerechten denken deze campings ook na over het duurzaam bouwen van de accommodaties en de gebouwen. Deze zijn namelijk veelal met ecologische en duurzame materialen gebouwd. En je vindt er niet de meest standaard accommodaties. Geen campings vol met tentjes en caravans, maar met luxe accommodaties zoals lodgetenten en glamptenten. De accommodaties op de charme campings bijzonder: van sfeervol ingerichte safaritenten tot tipitenten en glampinghuisjes.

Back to nature, maar dan met het comfort van nu!

Charme & Quality