Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Bungalow

Gezellig en huiselijk op de camping met alle faciliteiten in de buurt!

Droom jij van een huisje midden in het bos, dichtbij een dorpje of direct aan het meer? Een bungalow is een ideale accommodatie voor een vakantie met de familie of vrienden. En ze zijn er in alle soorten en maten. Verlang jij naar simpel en klein? Of wil je juist alle ruimte en super-de-luxe? Het kan allemaal!

Deze bungalows zijn op veel verschillende bestemmingen te vinden. Of het nou op een kleine, gezellige camping is, of op een groot vakantiepark, een bungalow voelt al snel aan als thuis!

Vrijheid en luxe

Wie kiest voor een bungalow als accommodatie, leeft veelal buiten. Maar zeg nou zelf: wat is er heerlijker dan dat? Op vakantie wil je immers genieten van de omgeving en het buitenleven! Op het terras van je bungalow kun je heerlijk genieten van een ontbijtje, lunch en een lekkere barbecue. Een tuinset staat al klaar, dus je kan bij aankomst al direct genieten!

“Elke ochtend zaten we in alle rust te ontbijten onder de bomen. We denken met heimwee terug”

De bungalows beschikken over een praktische keuken waar je de lekkerste maaltijden met de familie of je vrienden kunt bereiden. Er zijn aparte slaapkamers met comfortabele bedden en natuurlijk is er een badkamer. De tijd van het rennen over de camping met je handdoek en douche-spulletjes is voorbij!

Een bungalow is een heerlijke accommodatie om helemaal te ontspannen en om bij te komen van het hectische dagelijkse leven.

De combinatie van de gezelligheid van de camping met het comfort van een huisje komt in deze accommodatie tot leven!

Charme & Quality