Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Accommodatie aanmelden

Wil jij samenwerken met Charme & Quality?

Accommodatie aanmelden

Wil jij samenwerken met Charme & Quality?

Maandelijks bereikt Charme & Quality een grote groep fans van de mooiste accommodaties in Zuid-Europa en in het bijzonder ook de mooiste agriturismo’s in Italië. Zowel op het blog als via de sociale media kanalen weten zij ons te vinden. Wij inspireren onze lezers graag met de mooiste foto’s van onze bestemmingen, de leukste tips over de vakantieparken, accommodaties en agriturismo’s en de mooiste reiservaringen. Dit doen wij met een groep gepassioneerde bloggers die allemaal een passie hebben voor deze mooie regio’s van Europa.

Heb jij een camping, vakantiepark of agriturismo die perfect past tussen onze trends, tips en verhalen en wil jij je bereik vergroten door samen te werken met Charme & Quality? Geen probleem! Er zijn diverse mogelijkheden voor een samenwerking.

  • Jouw bestemming in ons aanbod tegen een eenmalige jaarprijs
  • Extra promotie door middel van een blog
  • Positie op de website met een uitgelicht blog
  • Extra social media posts
  • Bestemming van de maand op de homepage

Aandacht & promotie

Een groter bereik creëren door meer aandacht en promotie? Dan kan door jouw bestemming op Charme & Quality te plaatsen. Een blog of social media promotie geeft je nog een extra zetje. Onze bezoekers worden jouw bezoekers!

Persoonlijk contact

Wil je graag meer weten over een samenwerking met Charme & Quality, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Je vraag wordt persoonlijk opgepakt door Renske. Zij regelt de rest!

Snel en direct

Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Daarnaast kun je ons ook vinden op Facebook, Instagram & Pinterest.

Samenwerken met Charme & Quality

C&Q samenwerken Widget

Charme & Quality