Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

5 kindvriendelijke agriturismo’s in Italië

Een vakantie goed beginnen doe je op een Italiaanse boerderij, een agriturismo. Een typische Italiaanse accommodatie, die je vooral vindt in Toscane, dichtbij prachtige steden als Florence, Siena en Pisa. Een perfecte uitvalsbasis om de steden te bezoeken en de Toscaanse cultuur te ontdekken. Op een agriturismo vind je vooral rust, luxe en een prachtige omgeving in de heuvels. Als je op vakantie gaat met de kinderen, is een agriturismo zeker aan te raden. Je hebt alle ruimte, veelal een zwembad en een eigen vakantiewoning: alle rust en ruimte. In dit blog geef ik je tips over 5 kindvriendelijke agriturismo’s in Italië.

Palazzo Conti

Dichtbij Siena ligt Palazzo Conti in de de Val d’Orcia. De agriturismo heeft een groot zwembad en een klein zwembad voor de allerkleinsten. Een plezier voor het hele gezin!

Agriturismo Cadabò

Een agriturismo volop dieren, een genot voor de kinderen. Kippen en varkentjes en schrik niet als er een koe voorbij komt. Het is een volledig biologische agriturismo. Na het spelen met de dieren, springen ze het zwembad in om lekker af te koelen. Een heerlijke vakantie komt je tegemoet op het moment dat je hier aankomt!

Podere Ca’ di Maestro

Luieren op de ligweide, spetteren in het zwembad en verstoppertje spelen in de bosrijke omgeving. Kinderen vermaken zich prima bij Podere Ca’ di Maestro! In de omgeving zijn veel leuke dorpjes en activiteiten te ondernemen. Denk aan kanovaren of een bezoek aan een pretpark!

Podere Marcigliano

Een groot grasveld, een speeltuin en een enorm zwembad: dat vind je bij Podere Marcigliano. De kinderen kunnen de hele dag buiten spelen terwijl je zelf geniet van een goed boek of het zwembad. Een perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van het prachtige landschap van Toscane.

Residence Vico

Last, but not least: Residence Vico aan het Idromeer. Omringd door bergen, riviertjes en prachtige natuur is dit vakantiepark een parel voor kinderen. Of je op het park blijft om in het zwembad te spelen, of liever gaat zeilen op het meer, alles is mogelijk bij Residence Vico.

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality