Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

4x een vakantiehuis huren in Italië!

Steeds meer mensen hebben tegenwoordig een vakantiehuis in het buitenland. Het is echter wel een investering en je moet zeker zijn van je bestemming, je kunt een huis niet zomaar verplaatsen. De perfecte oplossing: het huren van een vakantiehuis! Je hebt alle luxe en voordelen van een vakantiehuis, maar je zit niet een langere periode vast aan de plek. Je kunt je dus als extra voordeel verschillende huizen en bestemmingen bekijken. Graag een vakantiehuis huren in Italië? Hieronder heb ik de vier vakantiehuizen met hoogste beoordeling genoemd.

Vakantiehuis Poggio Pellicciaia

Dit vakantiehuis is een luxe landgoed en een perfecte uitvalsbasis voor bezienswaardigheden in Toscane. Het ligt vlakbij Arrezo en op loopafstand tussen de heuvels zijn gezellige restaurantjes en winkeltjes te vinden. De vakantiewoningen hebben hier zelfs een eigen naam, de eigenaren wonen in een eigen villa. De luxe woningen zijn smaakvol en met oog voor detail ingericht. Op het terrein en in de woning zijn veel verschillende faciliteiten tot je beschikking, zoals hydromassage. Er is ook goed nagedacht over de praktische zaken.

Vakantiehuis Fattoria il Salice

Graag wat tijd doorbrengen in de rust van het Italiaanse platteland, maar toch op korte afstand prachtige steden zoals Florence, Arezzo of Siena? Dit boerenbedrijf is omgebouwd tot een prachtig vakantiehuis middenin het groen. Er is een ruime tuin met veel bloemen, pijnbomen en een heerlijk zwembad. Fattoria heeft vier alleenstaande woningen en een in het hoofdgebouw waar ook de eigenaar woont, die overigens op verzoek typische Toscaanse gerechten bereidt! Er is ook gelegenheid voor tennis, tafeltennis en fietsen.

Vakantiehuis Casa Genny

Twee gerenoveerde vrijstaande huizen, waarvan een van de vriendelijke eigenaren is en de andere ingericht is voor vakantiewoningen. Casa Genny heeft vier mooie, nette en goed ingerichte huisdelen die ieder beschikken over een ruim terras. Vanaf hier kun je genieten van het mooie Italië, de heuvels. Het vakantiehuis ligt namelijk middenin de heuvels ten noordwesten van Lago d’Iseo. Uitgekeken op het zwembad, jacuzzi en kinderbadje inclusief glijbaan? Dan bevindt het meer zich op drie kilometer afstand met genoeg nieuwe plekjes om te zwemmen of zonnebaden! Het vakantiehuis is omringd door een enorm privé-terrein. Tijdens het maken van een wandeling kun je hier gerust dieren kunt tegenkomen.

Vakantiehuis Fattoria la Gabola

Een omgebouwde boerderij tot een echt landhuis, door de eigenaar zelf! Geniet aan het zwembad van het panoramische uitzicht over het prachtige Toscane, waar dit echte landhuis zich bevindt. Het landgoed beschikt over vijf woningen, met elk zijn eigen privé gedeelte en je kunt er zelfs pizza eten en wijnproeven.

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality