Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x vakantiehuizen in Toscane

Een eigen huis in Toscane, ik denk dat dat iets is waar we allemaal stiekem wel een beetje van dromen. Heerlijk genieten van de prachtige Toscaanse heuvels en dan iedere week wel een dagje shoppen in Florence of Pisa: de ultieme roze wolk. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd, maar op vakantie in een vakantiehuis in Toscane maakt dat we toch wel erg dichtbij kunnen komen! Hieronder 3 prachtige vakantiehuizen in Toscane!

1. Fattoria La Gabola

fattoria-la-gabola7

Een prachtig, authentiek Toscaans landhuis dat door de boer geheel zelf is opgebouwd: meer authenticiteit vind je bijna niet. Je hebt hier een eigen woning met tuin, waar je eigenlijk al de hele dag op het terras wilt genieten met een glas wijn: het echte Italiaanse genieten. Maar ook in de omgeving is er genoeg te beleven, zoals een bezoek aan de prachtige stad Arezzo of de prachtige natuur van de Val de Chianti.

2. Fattoria Le Balze

balze4

Voor wie liever wat dichter in de buurt zit is Le Balze een echte aanrader: je voelt alsof je je midden in de natuur bevindt in dit sprookjesachtige vakantiehuis, maar Florence ligt slechts 30 kilometer verderop: een goede afstand om deze stad tijdens de vakantie een aantal keren aan te doen! Het vakantiehuis zelf ligt midden in een prachtig bos en is voorzien van een heerlijk zwembad en een eigen restaurant. Net als bij vele Italiaanse vakantiehuizen vind je hier nog de authentieke Italiaanse ambachten. Proef bijvoorbeeld eens van de huisgemaakte olijfolie of help een dagje mee groente en fruit plukken!

3. Tenuta Decimo

tenuta-decimo16

Echte waterliefhebbers kiezen voor het vakantiehuis Tenuta Decimo. Hier kun je namelijk verkoeling zoeken in twee(!) zwembaden! Net als bij Le Balze, kun je in Tenuta Decimo genieten van echte huisvlijt en misschien nog leuker: je kan er zelf wat van leren. In het vakantiehuis worden namelijk kookcursussen aangeboden. Zo neem jij na de vakantie stukje Toscane mee naar je eigen keuken! In de buurt van dit vakantiehuis geniet je van prachtige Toscaanse dorpjes. Nauwe straatjes, oude gebouwen en soms zelfs heuse kastelen: typisch Toscane!

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality