Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x luxe agriturismo’s in de Marche

De Marche is een regio in Italië waar relatief minder toeristen komen dan in de rest van het land. Het landschap en de steden die te vinden zijn in de Marche zijn echter schitterend. Het gebied grenst aan de Adriatische kust en de pijnbossen waarin de Marche gehuld is, zorgen voor veel schaduw en afkoeling tijdens de hete zomerdagen. Als je een stuk puur en ongeschonden Italië zoekt waar je luxe kan verblijven, lees dan vooral verder voor de luxe agriturismo’s die te vinden zijn in de Marche!

Luxe agriturismo Countryhouse Il Girasole

Il Girasole is een klein en knus appartement, dat middenin de heerlijk ruikende mediterrane natuur ligt. Deze luxe agriturismo is zeer geschikt voor jou als je een rustige vakantie wil. Il Girasole ligt vlakbij Massignano, een oud, maar prachtig stadje. Massignano straalt dezelfde rust uit die ook bij het appartement te vinden is. Daarnaast zijn er voldoende eetgelegenheden, waar je typische producten uit de provincie kan proeven, zoals wijn en pasta. Het gebied biedt voldoende mogelijkheden voor uitstapjes en voor wandeltochten of fietstochten zijn de glooiende heuvels meer dan geschikt!

Countryhouse Il Girasole - luxe agriturismo's in de Marche

Luxe Agriturismo Cadabò

Vakantie vieren in een park waar je de Italiaanse sfeer kunt proeven? Dan is agriturismo Cadabò een goede optie voor jou! Dit vakantiepark biedt een geweldig uitzicht over de omgeving, terwijl je in het zwembad ligt te dobberen. De Italiaanse sfeer die op het park heerst, komt vooral door de eigenaren die 100 procent biologisch zijn. Er scharrelen kippen rond op het park en er lopen varkens en koeien. De eigenaren vinden zelfs de tijd om onder andere hun eigen wijn, kaas, honing en jam te maken! Je kan al deze overheerlijke, biologisch producten gratis proeven. Daarnaast is de ligging van dit vakantiepark ook perfect voor uitstapjes. De grootste stad die je kan bezoeken is San Marino: een prachtige stad die tegen een soort klif is opgebouwd. Kortom: zeker de moeite waard om te bezoeken!

Agriturismo Cadabò - luxe agriturismo's in de Marche

Luxe agriturismo Casa Renili

Je ontkomt in de Marche gewoon niet aan de adembenemende omgeving: ook in het luxe agriturismo Casa Renili kun je vanuit je woning tussen de olijfbomen het uitzicht bewonderen. Je hebt een zwembad (voor de nodige verkoeling) en een jacuzzi (voor de nodige ontspanning) tot je beschikking. Als je daar niet van tot rust komt, dan weet ik het ook niet meer! Als je een klein, gezellig stadje wil bezoeken, neem dan vooral een kijkje in het centrum van Candelara, waar je de kookspecialiteiten van de Marche kan proeven. Heb je juist meer zin in een drukke stad, waar je het strand kan bezoeken en bezienswaardigheden kan fotograferen? Breng dan een bezoekje aan Pesaro, waar je overigens ook de beste adresjes vindt om te dineren!

Agriturismo Casa Renili - luxe agriturismo's in de Marche

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality