• Volg Charme & Quality

Reiservaringen

Ontdek wat onze klanten van Charme & Quality vinden!

We vinden het belangrijk om de ervaringen te horen van de vakantiegangers, zodat we deze tips daarna met andere mensen kunnen delen die op zoek zijn naar een vakantie. Dat betekent dat we iedere bezoeker van één van onze vakantiehuizen na hun vakantie altijd vragen hoe zij de vakantie en het verblijf hebben beleefd.

Bekijk alle reiservaringen hieronder!

Beoordeling insturen »

129 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.7

8

Villa Aia Vecchia di Montalceto

Familie Venendaal, 27 maart 2017

Gewoon super qua omgeving!

Het is daar gewoon super qua omgeving, uitzicht, vriendelijkheid gastvrouw, etc. Het een en ander is wat gedateerd en koelkasten, vaatmachines zijn aan vernieuwing toe. Hier wordt echter aan gewerkt. Maar al met al, wij hebben met 23 man een super vakantie gehad. Tips voor de omgeving: Sienna, Chiantigebied, etc.

Bezocht Villa Aia Vecchia di Montalceto in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Centro Vacanze Il Borgo

Familie Saris, 27 maart 2017

Perfect restaurant!

Geweldige plek, heerlijke zwembaden, perfect restaurant.

Bezocht Centro Vacanze Il Borgo in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

La Masseria

Familie Kwiatek, 27 maart 2017

Supermooi zwembad!

– Locatie (aan zee en dichtbij het prachtige Gallipoli) – het is een prettig opgezette camping (kampeer- en verhuurgedeelte door elkaar en niet apart gelegen) – supermooi zwembad, alleen erg jammer dat het nergens dieper is dan zo’n 1.40 meter; je verwacht dat het ‘wedstrijdzwembad’ dat wél is, maar helaas dus… komt misschien omdat de Italianen niet goed kunnen zwemmen? – Fijn dat het zwembad ook tussen de middag open is. – Jammer dat de ligstoelen aan het zwembad betaald moeten worden. Voordeel is dan wel weer dat ze vaker beschikbaar zijn. – Ik denk dat de énige mogelijke ‘concurrent’ camping/vakantiepark Baia di Gallipoli zou kunnen zijn, dicht in de buurt van La Masseria. Ook een prachtige omgeving en zeer op ‘natuur’ gericht, enkel het zwembad is vele malen minder mooi. En sowieso kleiner. – Personeel van La Masseria niet echt geweldig en soms ook niet al te aardig. Zeker als je geen italiaans spreekt. Tips voor de omgeving: Gallipoli, (golf van) Taranto, Sta. Maria de Leuca en omgeving, Otranto, Ostuni, Bríndisi en niet te vergeten Lecce.

Bezocht La Masseria in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Agriturismo San Francesco

Familie Baumgarten, 27 maart 2017

Uitstekende ligging

De omgeving en het vrije uitzicht vanaf het terras van het appartement is prachtig. De faciliteiten zijn ook prima. De ligging dichtbij vele bezienswaardigheden is uitstekend. Steden om te bezoeken: Siena, Montepulciano,Arezzo,Trasimenomeer,Perugia.

Bezocht Agriturismo San Francesco in oktober 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Appartamenti Ferrari

Familie Altemuhl-Booltink, 27 maart 2017

Ruim appartement

Wij hebben genoten van ons ruime appartement met daarin alles wat we nodig hadden. We hebben nog nooit zo’n groot balkon gehad! Daarnaast hadden we ook nog de beschikking over een (klein) zwembad, een (kleine) sportschool en fietsen. De ligging is ook perfect: op loopafstand van het prachtige centrum van Cannobio. De loopafstand tot het centrum van Cannobio is perfect. Met de auto of de boot zijn ook de andere plaatsen aan het Lago Maggiore prima te bereiken.

Bezocht Appartamenti Ferrari in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
9

Weekend

Familie de Bruin, 27 maart 2017

Geweldige sfeer

Geweldig uitzicht en sfeer. Tips voor de omgeving: plaatsjes aan meer.

Bezocht Weekend in mei 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Alice

Familie Verdonk, 27 maart 2017

Fantastische appartementen!

De appartementen zijn fantastisch. De combinatie met de faciliteiten van de camping voor onze kinderen was geweldig. De mensen die zowel op de camping als voor de recidence werken, van schoonmaker tot manager, zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Het gebied zelf biedt volop mogelijkheden. Tips voor de omgeving: de meren zelf. De prachtige dorpjes. Milaan met het stadion. De natuur.

Bezocht Alice in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Podere Santa Maria

Familie Puyt, 27 maart 2017

Echte Toscaanse sfeer

Schitterde rustige locatie met de echte Toscane sfeer !

Bezocht Podere Santa Maria in mei 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in

Charme & Quality