• Volg Charme & Quality

Het land van pasta's en pizza's!

Bekijk het aanbod! »

Een agriturismo in Italië is een geweldige vakantiebestemming. Heerlijk eten, hartelijke mensen, lekker weer, prachtige landschappen en charmante steden – in Italië vind je het allemaal.

Bekijk het aanbod! »

Italië

Bella Italia!

Een agriturismo in Italië is een geweldige vakantiebestemming. Heerlijk eten, hartelijke mensen, lekker weer, prachtige landschappen en charmante steden – in Italië vind je het allemaal. In Italië ligt eerlijk gezegd ook een beetje ons hart. Vele rondreizen hebben we gemaakt en de mooiste agriturismo’s met zwembad en sfeervolle, kleinschalige vakantieparken geselecteerd. Want, hoe kun je beter genieten van het échte Italiaanse leven dan vanuit het comfort van een leuke agriturismo! Italië is hier uitermate geschikt voor. Het is dan ook niet verrassend dat vele vakantiegangers die hun vakantie graag doorbrengen in een agriturismo Italië noemen als hun favoriete bestemming. Wil jij ook de Italiaanse sfeer opsnuiven met een mooie agriturismo als thuisbasis? Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste kleinschalige vakantieparken en agriturismo’s in Italië. We hopen dat je een keuze kunt maken bij Charme & Quality!

De sfeer van het relaxte leven in een agriturismo Italië

Of je nu een voorkeur heeft voor een luxe, moderne vakantiewoning of juist een traditioneel Italiaans agriturismo, het aanbod aan sfeervolle vakantieparken en agriturismo’s in Italië is enorm dus er zit vast iets voor je bij. Er zijn vakantiewoningen met een privézwembad, lieflijke rustieke vakantiehuizen gelegen middenin de Italiaanse wijngaarden of kleinschalige vakantieparken en ‘borgo’s’ met een karakteristieke uitstraling. Italië is het perfecte vakantieland voor mensen die willen genieten van een combinatie van een zon- en cultuurvakantie, en je kunt gemakkelijk een agriturismo uitkiezen die aansluit bij jouw wensen voor een topvakantie.

Waar wil je naar toe?

Als u wilt beginnen met het uitkiezen van uw Italiaanse agriturismo, is het een goed idee om te beslissen naar welke regio van Italië je het liefste wilt. Wil je een uitvalsbasis om prachtige Italiaanse steden zoals Rome, Venetië en Florence te bezoeken, of wil je liever een woning in een agriturismo in de vrije natuur? Het een hoeft het ander overigens niet uit te sluiten. Toscane is bijvoorbeeld een pracht van een bestemming voor liefhebbers van goede wijn en de beeldige Italiaanse natuur, maar in deze mooie regio ligt ook de beroemde cultuurstad Florence. Waar in Italië je ook heen wilt en wat je ook wilt doen tijdens je vakantie, je kunt vast een perfect Italiaanse agriturismo vinden!

Bekijk het aanbod! »

Charme & Quality