• Volg Charme & Quality

Het land van pasta, pizza en wijn!

Bekijk bestemmingen in de buurt »

Italië

Kathleen Claes

"Kom echt even tot rust in dit geweldige land. Of je nou voor de kunst, cultuur, gastronomie of voor het strand gaat, voor iedereen is er een perfecte accommodatie te vinden!"

Bekijk bestemmingen in de buurt »

Italië

Bella Italia!

Een agriturismo in Italië is een geweldige plek om je vakantie door te brengen. Heerlijk eten, hartelijke mensen, lekker weer, prachtige landschappen en charmante steden – in Italië vind je het allemaal. Dit land heeft dan ook ons hart gestolen. Vele rondreizen hebben we gemaakt en de mooiste agriturismo’s met zwembad en sfeervolle, kleinschalige vakantieparken geselecteerd.

Want hoe kun je beter genieten van het échte Italiaanse leven dan in luxe en comfort? Het is niet verrassend dat vele vakantiegangers die hun vakantie graag doorbrengen in een agriturismo Italië noemen als hun favoriete bestemming. Hier is de agriturismo namelijk ontstaan! Wil jij ook de Italiaanse sfeer opsnuiven met een mooie agriturismo als thuisbasis? Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste kleinschalige vakantieparken en agriturismo’s in Italië. We hopen dat je een keuze kunt maken bij Charme & Quality!

Relaxen in een agriturismo

Het aanbod aan sfeervolle vakantieparken en agriturismo’s in Italië is enorm, dus er zit vast iets voor je bij. Of je nu een voorkeur hebt voor een luxe, moderne vakantiewoning of juist een traditioneel Italiaanse agriturismo. Er zijn vakantiewoningen met een privézwembad en lieflijke rustieke vakantiehuizen gelegen middenin de Italiaanse wijngaarden. Maar ook kleinschalige vakantieparken en ‘borgo’s’ met een karakteristieke uitstraling. Italië is het perfecte vakantieland voor mensen die willen genieten van een combinatie van een zon en cultuur.

Waar wil je naartoe?

Als je wilt beginnen met het uitkiezen van een Italiaanse agriturismo, is het een goed idee om te beslissen naar welke regio van Italië je het liefste wilt. Een goede  uitvalsbasis om prachtige Italiaanse steden zoals Rome, Venetië en Florence te bezoeken, of liever een woning in een agriturismo in de vrije natuur? Het één hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten! Toscane is bijvoorbeeld een perfecte bestemming voor liefhebbers van goede wijn en natuur, maar in deze regio ligt ook de beroemde cultuurstad Florence. Waar in Italië je ook heen wilt en wat je ook wilt doen tijdens je vakantie, je kunt vast een perfect Italiaanse agriturismo vinden!

Charme & Quality